Feeds:
Posts
Comments

Archive for July, 2010

LONDON BABY

I morgen drager jeg mod det engelske, helt præcist LONDON :) Det er min første rigtige tur til London, og jeg glæder mig usandsynligt meget! Jeg skal afsted med min søster, og vi skal nok nogenlunde lige dele kulturelle, og lige dele tøsede med masser af shopping…. måske med en overvægt på det tøsede ;) Der kommer billeder når jeg igen kommer hjem! Indtil da, rigtig god sommer!

I’m off to London, it’s my first real trip to London and I am REALLY excited!!!! I’m going with my sister, and I think we will be equally cultural, and girly (aka shopping) :) Until then, have a great summer :)

Read Full Post »

DIY

Nu da jeg har sommerferie har jeg lidt mere tid til at hygge med lidt gør-det-selv projekter. Jeg har lagt meget stille og roligt ud og lavet nyt betræk til mine sofapuder! Det er simpelt, og en super nem måde at få tilføjet lidt nyt til stuen. Jeg er selv super tilfreds med resultatet, specielt kan jeg godt lidt det lidt afdæmpede, grafiske look man får med enkelt hvidt og sort, eller hvidt og gråt i det her tilfælde! Stoffet er fra Ikea, på tilbud til 15,- meteren, til så god en pris var det jo ikke til at sige nej :) De to store puder havde jeg i forvejen, men de 3 små er også et super tilbud fra ikea. Str. 35 x 35 cm til 6 kr pr pude!

De farverige og skønne Elvis-puder er min søsters, som hun lavede i samme ombæring – en super måde at få kulør på et lille værelse. Billedet på væggen er i øvrigt et hun selv har taget på Banks Brewery på Barbados, og senere har fået forstørret – igen en nem, og forholdsvis billig måde at tilføje et værelse både farve og personlighed.

Since I don’t have to concentrate about homework, exams etc. just now, I have a bit more time to start on some DIY projects. Me first one was really easy, and a very simple and cheap way to update the look in a room. I made some new pillowcases for my livingroom cushions. The fabric is from Ikea, and at just 15 DKR per meter I thought it was a bargain :)

The Elvis cushions are from my sisters apartment, she made most of them the same time as I made mine. The picture on the wall is from Banks Brewery on Barbados, and she had it printed in largescale – also a cheap and easy way to get some colour and personality into a small apartment.

Read Full Post »

Quickie

Lige en kort post :) Jeg har i lidt tid fulgt med på Dailytonic, og det er en rigtig spændende webside, med masser af opdateringer – nogle gange flere om dagen! Så kig forbi hvis I ligesom mig har en interesse for interiør, arkitektur og design!

This is just a short post, to share my growing interest for Dailytonic. It’s a very exciting website with loads of updates – some times more than once a day. Take a look if you, like me, like interior, architecture and design.

Read Full Post »

…skal der til på en ny stor terrasse :)

Derfor har jeg i dag kigget lidt på nogle mulige indkøb til den nye terrasse (drømmemøblerne kommer i hvert fald på ønskesedlen til det forestående bryllup!). Det største krav til møblerne har været at de skal være vedligeholdelsesfri. Derfor har jeg fra starten kigget efter flettede møbler i polyrattan, et spændende materiale, der kan formes på mange måder.

Vi har ikke endeligt besluttet os for et bord, men vi er faldet for Athene stolen fra Sika Design.

En anden ting vi drømmer om at få op på terrassen er en hængekøje, oprindeligt var jeg helt vild med Fatboy’s Headdemock, og det er da også en utrolig lækker hængekøje (jeg har afprøvet den):

MEN… så var jeg tilfældigvis inde for at se om der skulle være nogle nye spændende ting hos Illums Bolighus, og der fandt jeg en drøm af en hængekøje fra Royal Botania! Det er næsten mere en solseng, men den er bare helt fantastisk – den står højt på ønskelisten (jeg ikke afprøvet den, men det skal jeg helt sikkert en af dagene!):

Read Full Post »

Sommerblogleg :)

Jeg er blevet tagget til endu en blogleg af Anna fra In fashion we trust, og det er jo altid sjovt – så jeg springer med på vognen! Får nok desværre ikke tagget andre, da jeg er helt blank i forhold til hvem jeg skal tagge (gode ideer modtages gerne!) – så I får bare lidt sjov fra min side :)

Først et solbillede:

Billede er fra en strand lige rundt om hjørnet fra hvor jeg boede i Skotland, det var en halvkold, regnvejrsdag, men jeg formåede alligevel at fange solen på vej ud gennem skyerne! Det blev en skøn dag, på trods af regn og kulde. Synes det passer perfekt til den danske sommer – nu er solen kommet frem af skyerne, så nu bliver den forhåbentlig der de næste par måneder!!!

Nævn 3 ting, som du især godt kan lide ved sommer:

1. Ligge på et tæppe i haven med en god bog

2. Varme sommernætter

3. Grill-aftener

Nævn 3 ting, som kan være træls ved sommer:

1. Varme sommernætter (altså dem der er så varme man tror at man rent faktisk langsomt smelter væk i sengen!)

2. Hvepse! Er heldigvis ikke stødt på nogen indtil videre…

3. At blive solskoldet alt for hurtigt – uden at blive lækkerbrun bagefter!!!

Hvad kan du bedst lide at lave, når det er godt vejr:

Ligge i haven og nyde sommerferien og sommervejret, og at grille – der findes næppe noget så hyggeligt som en god grill aften :)

Yndlingsblomst:

Tror det er orkideer – de er så smukke og eksotiske, og så blomstrer de i lang tid af gangen, ellers tror jeg det er calla’er!

Yndlingsfarve:

Hvis vi taler tøj er jeg mest til sort, med farverige accesories. Ellers er jeg vild med farver – har stadig ikke fået nok ind i mit lille hjem, men det kommer stille og roligt! Det skal helst være de smukke dybe farver, så få pasteller som muligt – selvom de også kan være smukke med den rette styling :)

Yndlingssommerret:

Grillspyd med kylling og grøntsager, og måske et lille hvidløgsflute… Ellers er friskplukkede jordbær med lidt vanilleis bestemt heller ikke af vejen!

3 yndlingsissmage:

Hindbærsorbet, vanille med karamel og marcipan!

Hvor går drømmerejsen hen?

Verden er stor, og min pengepung er alt for lille!!! Men hvis jeg havde uanede midler at rejse for ville jeg tage en jordomrejse – der er så mange ting jeg gerne vil se! Hvis jeg fik 30 sek til at vælge tror jeg at jeg ville tage en 3-4 måneder til New Zealand og køre rundt i en lille campervan og opleve ALT :)

Bedste sommerferie rejse:

Tror ikke jeg har en rejse der bare står frem som den ultimative yndlingsrejse – jeg har haft en masse dejlige rejser med både min kæreste og min familie, og jeg elsker specielt at glæde mig til at skulle af sted :) I år glæder jeg mig ENORMT til en tøsetur til London med min søster!!!

Badetøj:

Jeg er både bikini og badedragtpige, specielt efter badedragten har fået en revival er der super mange flotte at finde – jeg køber det der sidder flot og som jeg føler mig godt tilpas i! Det overordnede krav er at der skal være et godt hold, så jeg ikke føler at det hele falder overbord når der kommer en bølge eller på vej ud af vandet!

Sommerferieplaner for 2010:

Som nævnt skal jeg på en lille rejse til London med min søster, og ellers skal jeg ikke andet – min kæreste skal til USA og arbejde, så vi får ikke meget ferie sammen. Til gengæld skal vi snart giftes, så det tæller vel også lidt :)

I have participated in a blog-game, I was tagged by Anna from in fashion we trust, I can’t really translate it all – but the picture is from a beach in Scotland very close to where I lived over there. It was a cold and rainy day but somehow the sun managed to get through the cloud cover afterall!

Read Full Post »

…er det ikke det man siger!? Der har været lang tavshed fra min side, jeg har haft utrolig travlt med alt mulig andet – blandt andet at afslutte en bacheloropgave! Det er heldigvis veloverstået, og nu venter en ny og spændende udfordring med en kandidat i virksomhedskommunikation de næste 2 år – det glæder jeg mig rigtig meget til :)

Men jeg starter stille og roligt op igen – med en lille ny ide jeg har fået, nemlig farveplancher! Jeg udvælger en farve og finder forskellige møbler, accesories og lignende i den pågældende farve!

Jeg starter med pink – fordi det er en skøn tøsefarve, og en glad sommerfarve der er smuk til solbrun hud og varme sommernætter:

Jeg har fundet de tingene her hos Stelton, Royal Copenhagen, Envirosax, Kartell samt Stof og Stil.

I know I have been quiet for a looooong time – I have been busy with course work, which has now resulted in a BA :)

As my first post after the “break” I have decided to begin a new thing: I will pick a colour and then find objects in that particular colour – first one is pink. I have chosen pink for its girly qualities, and because it’s a great colour for tanned skin, and hot summernights in front of the BBQ!

Read Full Post »