Feeds:
Posts
Comments

Archive for May, 2010

Blogleg

Dagens overspringshandling nr. 1 (en af mange…. uden tvivl!). Anna fra In Fashion We Trust har tagget mig til en lille leg:

Morgenens nedtur: Kom ned til en kæmpe opvask som jeg lykkeligt havde glemt alt om!

Udenfor mit vindue: er terrassen, der bare kalder på sol, sommer og grill… i stedet er det gråt og trist! Altså kom nu danske sommer – nu må du lige komme ind i kampen!!!

I mit fjernsyn kører: det er slukket, og skulle gerne forblive slukket så jeg ikke bliver fristet til andre overspringshandlinger.

Jeg vil til at høre: ingenting – skal have skrevet den BA.

Mit tøj er: så afslappet at det næsten kunne være nattøj :)

I dag skal jeg nå: at skrive lidt mere BA end jeg gjorde igår… inden jeg får besøg i eftermiddag til kage – krea hygge med et par skønne tøser!

Men jeg vil hellere: have kage-krea hygge NU!

I vindueskarmen: Har jeg en frygtelig masse ting… bøger, noter, creme, læbepomade… der mangler bare lidt chokolade for at samlingen er fuldendt!

Weekenden skal gå med: Vides ikke helt endnu… sandsynligvis mere opgaveskrivning.

Morgenens optur: Den har jeg ikke rigtig haft endnu… håber den kommer senere!

Dette billede har I aldrig set: og kommer heller ikke til det – jeg er ikke fan af dårlige, mærkelige billeder ;)

Dette lille indlæg bliver nok det eneste i et par uger, i hvert fald ind til min BA er afleveret og jeg har tid til igen at fordybe mig lidt i bloggens verden. Det vil også blive starten på at jeg hovedsageligt skriver på dansk – da det alligevel føles lidt mere rart :)

This little post will be the only one in a while, because I am working on my BA. I will however return back to blog-world when I have handed that in :)

Read Full Post »